Prezentare personala

Pareri si aparitii
Bun venit in lumea mea!

Hai sa facem cunostinta! Eu sunt Isabel, iar pasiunea pentru make-up am dezvoltat-o inca de la o varsta frageda. Iubesc tot ceea ce inseamna arta, in special arta machiajului. In anul 2010 m-am decis sa transform aceasta pasiune in job si asa am ajuns sa urmez prima scoala de make-up. Cu trecerea timpul am obtinut specializari atat pentru machiajele de beauty & fashion, cat si pentru machiajele de televiziune, film si efecte speciale.

Intotdeauna am fost fascinata de chipurile umane. Obiectivul meu este sa ofer tuturor clientelor mele un look nou de fiecare data cand apeleaza la mine, folosind cele mai bune produse profesionale si cele mai noi tehnici din domeniu.

In ceea ce priveste abordarea mea cand vine vorba de realizarea unui machiaj, pot spune ca imi place sa pun intrebari si sa ascult mai intai. Fac asta pentru ca viziunea, nevoile si confortul personal al clientei mele sunt prioritare.

Fiecare are “rețeta” lui. In cazul meu, vorbim de o combinatie intre multa munca depusa, pasiune si dedicare in realizarea fiecarui machiaj.

Am avut placerea de lucra pana acum cu sute de femei, vedete sau nu, si le sunt recunoscatoare tuturor pentru increderea acordata in zilele cand au avut nevoie sa se simta speciale.

Portofoliul meu este o reflectare reala a creativitatii si versatilitatii mele si iti sta la dispozitie pe acest site asteptand sa fie descoperit.

Isa makeup despre mine

In prezent sunt si trainer in cadrul scolii Paulina Buldumea Make-up School!

Te astept cu drag sa descoperim impreuna lumea fascinanta a efectelor speciale!

Alaturi de mine vei invata cum se realizeaza efectele speciale din spatele platourilor de filmare: vanatai, arsuri, rani…totul pas cu pas sub atenta mea indrumare.

Ioana Ginghina

Ioana Ghinghina testimonial mr

“Am cunoscut-o pe Isa cand am colaborat la serialul on-line,”Cand mama nu-i acasa “ si apoi continuarea “O gramada de caramele”.Este un om profesionist, pe care o recomand cu incredere.
De cand am cunoscut-o sunt dependenta de machiajele ei si nu exista eveniment fara make-up by Isa.
Pe langa machiaje de seara spectaculoase , stie sa realizeze tot felul de efecte speciale, care mai de care mai interesante . Pe langa toate acestea mai are si o energie pozitiva.”

Alina Chivulescu

alina-chivulescu testimonial mr

“Sunt exact ce se numește “o fața greu de machiat”, nu-mi place machiajul in exces, astept de la machiaj exact ce ar trebui el sa facă: sa arătam mai bine! Am lucrat cu Isabel 2 luni, a inteles perfect stiulul meu si m-a făcut sa arat mai bine! Pentru asta ii multumesc si o recomand cu drag!”

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka testimonial
“Când mă așez pe scaunul ei de machiaj, nu stau cu emoții, știu că rezultatul va fi spectaculos.
La fel, sunt convinsă că mă voi simți foarte bine în compania ei și a energiilor ei pozitive.
Isa are mare grijă să nu încarce tenul și, totuși, se joacă cu lumini și umbre ce sculptează foarte frumos chipul. Iar în ceea ce privește ”curcubeul” de culori pe care îl alegem pentru pleoape… ne înțelegem din priviri. Nu sunt adepta unui machiaj strident, iar Isa reușește să-mi sublinieze trăsăturile fără artificii dramatice.”

Carmen Tanase

Carmen Tanase
“Am lucrat cu Isabel cateva luni bune. Sigur,toti spun cam aceleasi lucruri:e talentata,e disciplinata,e inventiva,pe scurt,o profesionista! Perfect adevarat,confirm,te dai pe mina ei si stii ca esti in regula! Dar mie altceva mi-a placut,dincolo de profesionalism si anume faptul ca e un om cald,placut,calm,cu un simt al umorului dezvoltat de-a dreptul,cu personalitate. Am facut o echipa grozava,m-am simtit bine,ne-am simtit bine si asta conteaza al naibii de mult! Isabel nu e doar make-up artist,e chiar ARTIST!”
Persoane publice alaturi de care am avut placerea sa lucrez
Parteneri / Colaboratori